Spuiterij Jansen | Spuiterij Nuenen
59
page-template-default,page,page-id-59,page-child,parent-pageid-57,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Spuiterij Nuenen

Het pand

Interieurspuiterij Jansen is sinds de zomer van 2009 gevestigd in een hypermodern pand aan de Collse Heide 4 in Nuenen. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 2.500 m2.
interieurspuiterij nuenen
Het kantoor is verdeeld over twee bouwlagen en heeft een oppervlakte van 2 x 250 m2. Interieurspuiterij Jansen heeft hier de beschikking over drie kantoorruimtes, een showroom, een kantine en een was-en toiletruimte
interieurspuiterij jansen nuenen

Spuiterij

De spuiterij in onderverdeeld in vijf afdelingen. Voorin is een opslagruimte voor de aan- en afvoer van goederen en te spuiten producten. Daarnaast bevindt zich de droogruimte waar de gelakte producten kunnen drogen. Deze afgesloten ruimte beschikt over een automatische luchtcirculatie. In onze interieurspuiterij in Nuenen hebben we vier cabines om stukken in zijdeglas over te spuiten. We beschikken ook over een eigen kleurmakerij waar we iedere kleurcombinatie kunnen ontwikkelen.

meubelspuiterij

In drie grote gesloten cabines worden stukken in hoogglans overgespoten. In deze cabines voor hoogglans wordt de luchtcirculatie met een computer geregeld. De schuurafdeling maakt de interieurspuiterij compleet. Uw stukken worden hier zowel handmatig als machinaal geschuurd.

Volautomatische lakstraat

Volautomatische lakstraat: ingericht op grote series

Sinds april 2012 heeft Interieurspuiterij Jansen het toch al imposante machinepark verder uitgebreid met een volautomatische lakstraat. Een voor de regio Zuidoost-Brabant unieke faciliteit die onze klanten de nodige voordelen biedt. In prijstechnisch opzicht, maar ook als het gaat om efficiency, snelheid en productiegrootte. De met vier spuitkoppen en een geavanceerde afzuiginstallatie uitgeruste machine biedt namelijk ongekende mogelijkheden voor het in grote series spuiten van de meest uiteenlopende materialen. De voor Interieurspuiterij Jansen zo kenmerkende hoge kwaliteit blijft daarbij uiteraard gewaarborgd. En wat nog mooier is: op korte termijn zal onze laatste aanwinst worden verlengd met een hypermoderne droogtunnel. Een faciliteit die ons bedrijf op een nóg hoger peil zal trekken! Wij houden u natuurlijk op de hoogte.
interieurspuiterij

Adresgegevens

Interieurspuiterij Jansen B.V.
Collse Heide 4
5674 VN Nuenen
Tel: 040-283 75 72
Fax: 040-283 92 06
Email: info@spuiterij-jansen.nl