Spuiterij Jansen | Type Spuitwerk
26580
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-26580,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Type Spuitwerk

‘De kracht van kleur’

Kleur heeft een belangrijke functie in ons dagelijks leven. Het is een element dat zorgt voor sfeer en stemming. Maar ook verbonden is met betekenissen, gevoelens en identiteit. Met kleur laten we zien wie we zijn en waar we voor staan.

Interieurspuiterij Jansen biedt zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers de juiste afwerking en kleur. Voor elk product en ieder interieur. Of u nu MDF, hout, metaal, kunststof of glas van een passende tint wilt laten voorzien, wij verzekeren u altijd van een duurzaam en eersteklas eindresultaat.

zijdeglans-afwerking

Zijdeglans

Voor een zijdeglansafwerking van MDF, metaal, kunststof en houtsoorten als beuken en eiken, gebruikt Interieurspuiterij Jansen alléén kwalitatief hoogwaardige tweecomponentenlakken. In vrijwel elk gewenste kleur en vakkundig aangebracht in onze hypermoderne spuiterij. Ook voor speciale effecten, structuren of motieven draaien wij onze hand niet om. Voor een onberispelijk en perfect afgewerkt eindresultaat in zijdeglans is Interieurspuiterij Jansen uw veelzijdige partner.

Hoogglans

Dankzij de jarenlange ervaring is Interieurspuiterij Jansen uitgegroeid tot een ware meester op het gebied van spuiten in hoogglans. Voor keukens, winkelinterieurs, deuren, meubelen. En nog veel meer. U kunt kiezen voor speciaal hoogglans of industrieel hoogglans. In zowat elke kleur. Ook het verzoek om uw interieur op te fleuren met bijzondere effecten en structuren willigen wij graag in. De speciale polijstbehandeling vormt steevast de finishing touch voor een letterlijk schitterend resultaat.

Een solide basis

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat is bij hoogglans spuiten niet anders. Om tot het beste resultaat te komen, past Interieurspuiterij Jansen bij alle afwerkingen in hoogglans een polyester grondlaag toe. Doordat de polyester styreenvrij is, zakt de spuitplamuur niet in. Juist daardoor is de plamuur uitermate geschikt om als basis onder hoogglanslakken te dienen.

Industrieel hoogglans

Zakelijke opdrachtgevers, zoals interieurbouwers, meubelmakers, keukenbedrijven en standbouwers, zijn bij Interieurspuiterij Jansen kind aan huis voor het industrieel hoogglans spuiten van bijvoorbeeld complete kantoor- en winkelinterieurs, beursstands en meubelen. De mogelijkheden zijn haast onbegrensd. Eén ding staat wél vast: in Interieurspuiterij Jansen treft u een veelzijdige en betrouwbare partner die louter tekent voor kwaliteitswerk. En afspraken keihard nakomt. Altijd.

wasautomatenhoek 1-027200-027201_SK
beits-en-patine-2

Beitsen & Patine

Beits en patine geven houten voorwerpen een ander gezicht, terwijl de natuurlijke structuur en het karakter van het hout behouden blijven. Interieurspuiterij Jansen maakt gebruik van een breed scala aan houtbeitsen en patines, waarmee de meest uiteenlopende kleuren en effecten kunnen worden gecreëerd. De ene brengt bijvoorbeeld de houtnerfwerking volledig tot zijn recht, de andere accentueert de poriën van het hout. Om het houtoppervlak te beschermen en te verfraaien, wordt na het beitsen of patineren een blanke lak aangebracht. Mét of zonder glans, de keuze is aan u.

Effecten & Structuren

Wanneer het gaat om een creatieve oppervlakteafwerking, bieden effect- en structuurlakken fantastische mogelijkheden. Een juist gebruik van kleur en gevoel voor compositie tovert elk voorwerp om in een waar kunstwerk. Interieurspuiterij Jansen geeft elk voorwerp het effect of de structuur die het verdient: in marmer, metallic, parelmoer, handpainting of spetter.

Effecten
glas-1

Glas

Glas kan in vrijwel elke gewenste kleuren worden gespoten. Interieurspuiterij Jansen maakt gebruik van lichtechte, watervast en uitstekende hechtende lakken.