Spuiterij Jansen | Overspuiten meubels
26956
page-template-default,page,page-id-26956,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Overspuiten meubels

HOME / SPUITERIJ / OVERSPUITEN MEUBELS

Het overspuiten van uw meubels is een interessante optie wanneer u uw huidige interieur een beetje beu bent maar niet meteen bakken met geld uit wilt geven aan nieuwe meubels. Het overspuiten van meubels is gemakkelijk en zo gebeurt wanneer u gebruik maakt van de diensten van Interieurspuiterij Jansen. Buiten de financiën is een ander voordeel dat u helemaal zelf kunt bepalen wat voor kleuren u wilt. Iedere kleur kan in de verfspuiterij gemengd worden met een speciale verfmengmachine en zo kunt u dus ook verschillende meubels laten overspuiten die dan weer goed bij elkaar passen.

 

VOOR HET OVERSPUITEN VAN AL UW MEUBELS

Het overspuiten van meubels beperkt zich bij Interieurspuiterij Jansen niet tot het overspuiten van tafels, stoelen en kasten. Ook badkamermeubels en zelfs glas kunnen van een nieuw laagje worden voorzien. Zo kunt u door het overspuiten van uw meubels uw hele huis voorzien van een nieuw uiterlijk. En dat is wel zo voordelig. U kunt bovendien ook contact opnemen voor het overspuiten van uw keuken en zelfs hele winkelinterieurs kunnen overgespoten worden. Bent u benieuwd wat Interieurspuiterij Jansen voor u kan doen? Neem dan eens een kijkje op de website of bel met ons via +31 (0)40-283 75 72 voor meer informatie.

 

Meer over onze diensten:

Meubelspuiterij prijzen | Meubels lakken | Keukendeurtjes spuiten | Interieur spuiten | Houtspuiterij

Vraag een offerte aan


Hoogwaardige kwaliteitslak
Voor zakelijk én particulier
Vanaf 1979
Vrijblijvende offerte aanvraag