Spuiterij Jansen | Meubelspuiterij prijzen
26955
page-template-default,page,page-id-26955,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Meubelspuiterij prijzen

HOME / SPUITERIJ / MEUBELSPUITERIJ PRIJZEN

Waar het kopen van nieuwe meubels een vrij dure aangelegenheid is, liggen meubelspuiterij prijzen een stuk lager. Dat komt omdat uw oude meubels als het ware ‘in het nieuw’ worden gestoken. Interieurspuiterij Jansen is een professionele meubelspuiterij die prijzen hanteert die slechts een schijntje zijn van de prijs van nieuwe meubels. En werkelijk ieder meubelstuk kan worden overgespoten. Aan het resultaat is niet te zien dat het om uw oude meubelstuk gaat, het had net zo goed nieuw kunnen zijn.

 

INTERIEURSPUITERIJ JANSEN: MEUBELSPUITERIJ PRIJZEN VOOR EEN COMPLETE RENOVATIE

Bij Interieurspuiterij Jansen gaat de dienstverlening verder dan enkel het overspuiten van uw bestaande meubels. U kunt in de bedrijfsfilmzien dat uw oude meubels niet alleen worden voorzien van strakke, nieuwe lak, maar dat er ook kleine reparaties worden uitgevoerd en dat uw meubels netjes glad worden geschuurd voordat de lak erop gaat. De meubelspuiterij prijzen die Interieurspuiterij Jansen hanteert zijn afhankelijk van het type afwerking dat u kiest en natuurlijk de grootte van het meubelstuk. Wilt u meer weten over de meubelspuiterij prijzen of wilt u weten welke mogelijkheden er nog meer zijn? Neem dan contact op via telefoonnummer +31 (0)40-283 75 72 en vraag naar de mogelijkheden en de prijzen van Interieurspuiterij Jansen.

 

Meer over onze diensten:

Meubels spuiten | Keukendeurtjes spuiten | Keuken spuiten | Houtspuiterij | Overspuiten meubels

Vraag een offerte aan


Hoogwaardige kwaliteitslak
Voor zakelijk én particulier
Vanaf 1979
Vrijblijvende offerte aanvraag