Spuiterij Jansen | Meubels spuiten
26954
page-template-default,page,page-id-26954,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Meubels spuiten

HOME / SPUITERIJ / MEUBELS SPUITEN

Uw meubels spuiten kan een goede manier zijn om uw interieur een nieuw uiterlijk te geven zonder dat u daar heel veel geld aan uit hoeft te geven. Bij Interieurspuiterij Jansen kunnen al uw meubels een nieuw kleurtje krijgen. Heeft u een tafel die door de jaren heen wat bekrast of beschadigd is geraakt? Met de service van Interieurspuiterij Jansen ziet uw tafel er weer als nieuw uit. En hij is nog beter beschermd tegen beschadigingen ook. Ook kasten zijn meubels die vaak worden overgespoten om ze een tweede leven te geven. Om deze meubels te spuiten wordt de kast professioneel uit elkaar gehaald waarna alle onderdelen eerst grondig geschuurd worden om een vlak oppervlak te krijgen. Daarna worden alle onderdelen voorzien van een nieuwe laklaag die u heeft uitgekozen. Daarna wordt de kast weer in elkaar gezet en kunt u hem op komen halen bij de spuiterij of u kunt uw kast zelfs thuis laten bezorgen.

 

BIJ INTERIEURSPUITERIJ JANSEN KUNT U ECHT ALLE MEUBELS SPUITEN IN UW FAVORIETE KLEUR

Meubels spuiten gaat bij Interieurspuiterij Jansen verder dan alleen een kast of tafel. U kunt werkelijk al uw meubilair laten spuiten in de kleuren en de afwerking van uw voorkeur. Zelfs badkamermeubels kunnen van een nieuw uiterlijk worden voorzien in een mooi hoog- of zijdeglans tintje. Bij houten meubels kunt u ook kiezen voor beits of patine voor een nog mooiere afwerking. Meubels spuiten is de manier om uw interieur op elkaar af te stemmen en nieuw te doen lijken, zonder dat u daar handenvol geld aan kwijt bent. Voor meer informatie over Interieurspuiterij Jansen en de beschikbare opties kunt u bellen met +31 (0)40-283 75 72.

 

Meer over onze diensten:

Meubels lakken | Keuken spuiten | Interieur spuiten | Overspuiten meubels | Meubelspuiterij prijzen

Vraag een offerte aan


Hoogwaardige kwaliteitslak
Voor zakelijk én particulier
Vanaf 1979
Vrijblijvende offerte aanvraag