Spuiterij Jansen | Meubels lakken
26953
page-template-default,page,page-id-26953,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Meubels lakken

HOME / SPUITERIJ / MEUBELS LAKKEN

Vroeg of laat raakt iedereen wat uitgekeken op de meubels in huis en dan kan uw meubels lakken een leuk alternatief zijn dat niet al te veel geld kost. Interieurspuiterij Jansen biedt u de mogelijkheid om uw meubels te laten lakken voor een aantrekkelijke prijs. Nieuwe meubels aanschaffen kan nogal duur zijn en door uw meubels te lakken zien ze er vaak uit alsof ze net uit de winkel komen. Het meubels lakken kan in iedere gewenste kleur en afwerking dankzij de kleurmengmachine van Interieurspuiterij Jansen.

 

MEUBELS LAKKEN OP HOOG NIVEAU

De spuiterij van Interieurspuiterij Jansen gebruikt alleen lakken van de allerhoogste kwaliteit en die zijn bekroond met een ISO 9002 certificaat. Uw meubels lakken zal dus altijd gebeuren met een lak die aan de hoogste voorwaarden voldoet wat betreft veiligheid en duurzaamheid. Niet alleen zien uw meubels er weer als nieuw uit, ze zijn ook nog eens beter beschermd tegen beschadigingen en slijtage. Dat, in combinatie met het grote aanbod van Interieurspuiterij Jansen zorgt voor unieke meubels die een tweede leven verdienen. En het is ook nog eens ontzettend makkelijk want Interieurspuiterij Jansen kan uw meubels gewoon bij u thuis ophalen en weer afleveren. Meubels lakken op een professionele manier. Lak van topkwaliteit, lage kosten en een zeer servicegerichte instelling, beter kan niet. Bel nu met Interieurspuiterij Jansen op telefoonnummer +31 (0)40-283 75 72 en vraag naar de opties.

 

 

Meer over onze diensten:

Keukendeurtjes spuiten | Interieur spuiten | Houtspuiterij | Meubelspuiterij prijzen | Meubels spuiten

Vraag een offerte aan


Hoogwaardige kwaliteitslak
Voor zakelijk én particulier
Vanaf 1979
Vrijblijvende offerte aanvraag