Spuiterij Jansen | Keuken spuiten
26945
page-template-default,page,page-id-26945,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Keuken spuiten

HOME / SPUITERIJ / KEUKEN SPUITEN

Interieurspuiterij Jansen is de specialist voor iedereen die de keuken wilt overspuiten. Wanneer u een tijd in hetzelfde huis woont of als u net een nieuwe woning betrekt, kan het overspuiten van de keuken uw huis weer een frisse nieuwe uitstraling bieden. Het voordeel van de keuken overspuiten is dat u op de eerste plaats geen nieuwe keuken hoeft te kopen om toch een heel nieuw aangezicht te bieden. Een ander voordeel van de keuken spuiten bij Interieurspuiterij Jansen is dat u de kleur, de effecten en de soort lak helemaal zelf kunt bepalen. Zo kunt u uw keuken een aangezicht bieden dat helemaal overeenkomt met uw persoonlijke voorkeur.

 

KEUKEN OVERSPUITEN. ONEINDIG VEEL OPTIES BIJ INTERIEURSPUITERIJ JANSEN

 

Ieder soort kleur kan gemengd worden en bij de meeste oppervlakken van uw keuken kunt u kiezen uit diverse soorten afwerking. Zo kunt u de keuken laten overspuiten en afwerken in zijdeglans of hoogglans, maar bij een keuken met veel hout is bijvoorbeeld beitsen of patine ook een optie. Vervolgens kunt u, na het overspuiten van uw keuken, desgewenst nog kiezen voor verschillende effecten en structuren. Een keuken spuiten is zo niet alleen een goedkoop alternatief voor een nieuwe keuken, maar het overspuiten van uw keuken wordt daardoor ook erg leuk en kan zorgen voor een geheel eigen stijl. Wilt u uw keuken over laten spuiten en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons via +31 (0)40-283 75 72.

 

Meer over onze diensten:

Interieur spuiten | Overspuiten meubels | Meubelspuiterij prijzen | Meubels lakken | Keukendeurtjes spuiten

Vraag een offerte aan


Hoogwaardige kwaliteitslak
Voor zakelijk én particulier
Vanaf 1979
Vrijblijvende offerte aanvraag