Spuiterij Jansen | Interieur spuiten
26935
page-template-default,page,page-id-26935,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Interieur spuiten

HOME / SPUITERIJ / INTERIEUR SPUITEN

Voor iedereen die niet meer helemaal tevreden is over zijn of haar meubels of interieur zou er eens over na kunnen denken om het interieur te laten spuiten. Interieur spuiten is het specialisme van Interieurspuiterij Jansen die uw interieur en meubels in een geheel nieuw jasje kan steken. Uw interieur laten spuiten is in ieder geval een stuk goedkoper dan het vernieuwen van alle meubels. Daarbij kan Interieurspuiterij Jansen ieder oppervlak van het interieur spuiten in de kleur die uw voorkeur heeft.

 

UW INTERIEUR SPUITEN ZODAT HET ER WEER ALS NIEUW UITZIET

Door uw interieur te laten spuiten worden vale slijtplekken onzichtbaar en zien al uw meubels er weer als nieuw uit. Doordat Interieurspuiterij Jansen een enorm aanbod aan kleuren en soorten afwerking biedt, zit er voor ieder wat tussen en met afwerkingen in zijdeglans en hoogglans kunt u mooi combineren en afwisselen. Ook voor houten ondergronden heeft Interieurspuiterij Jansen alles in huis en kunt u houten voorwerpen laten beitsen of patineren. Bij siervoorwerpen kunt u deze zelfs nog laten afwerken met verschillende effecten en structuren. Dit kan overigens worden aangebracht in marmer, metallic, spetter, parelmoer of handpainting. Zelfs glas kan worden meegenomen bij het interieur spuiten. Wilt u ook gebruik maken van de veelzijdige dienstverlening van Interieurspuiterij Jansen? Neem dan snel contact op via +31 (0)40-283 75 72 en vraag om meer informatie.

 

Meer over onze diensten:

Houtspuiterij | Meubelspuiterij prijzen | Meubels spuiten | Keukendeurtjes spuiten | Keuken spuiten

Vraag een offerte aan

Hoogwaardige kwaliteitslak
Voor zakelijk én particulier
Vanaf 1979
Vrijblijvende offerte aanvraag