Spuiterij Jansen | Houtspuiterij
26951
page-template-default,page,page-id-26951,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Houtspuiterij

HOME / SPUITERIJ / HOUTSPUITERIJ

Houten meubels gaan vroeg of laat slijten en dan is een houtspuiterij de ideale oplossing om uw oude tafel, stoel of kast een nieuw aanzien te geven. Bij Interieurspuiterij Jansen ligt de specialisatie op het overspuiten van meubels en ze er weer als nieuw uit te laten zien. Ook met hout kunnen wij prima uit de voeten en we hebben door de jaren heen bewezen een uitstekende houtspuiterij te zijn waar uw meubels een tweede leven krijgen.

 

TECHNIEKEN VAN DE HOUTSPUITERIJ

 

Net als met andere ondergronden kunnen houten meubels bij Interieurspuiterij Jansen worden voorzien van een hoog- of zijdeglans laag, maar bij tafels en andere grote, houten meubelstukken kan het zijn dat dit niet uw voorkeur heeft. Bij Interieurspuiterij Jansen kunt u er echter ook voor kiezen om uw meubels te laten beitsen. Bij beitsen wordt het meubelstuk, laten we zeggen een tafel, voorzien van een transparante laag die het hout beschermd tegen beschadiging. Voor het aanbrengen van de beschermende laag wordt de tafel in de houtspuiterij eerst gladgeschuurd om weer een mooi uiterlijk te krijgen. In de houtspuiterij kunt u buiten beitsen ook kiezen voor patineren. Bij deze techniek wordt de verflaag gebruikt om uw meubels een ouder, klassiek uiterlijk te geven. Wat uw voorkeur ook is, de houtspuiterij van Interieurspuiterij Jansen kan het voor u waar maken. Wilt u ook uw oude meubels een nieuw tintje geven? Neem dan contact op met telefoonnummer +31 (0)40-283 75 72.

 

TECHNIEKEN VAN DE HOUTSPUITERIJ

 

Veel mensen geven de voorkeur aan houten meubels. Hout heeft als natuurproduct nog altijd een bepaalde aantrekkingskracht op mensen en bovendien is hout ook een prima bouwmateriaal voor meubels. Het is echter wel zo dat houten meubels op den duur tekenen van slijtage gaan vertonen. Vale plekken zijn vaak het gevolg. Bij Jansen Interieurspuiterij kunt u uw houten meubels van een tweede leven voorzien. Wij spuiten uw meubels op professionele wijze over waardoor uw meubilair er niet alleen als nieuw uit ziet, maar ook weer voorzien is van een goed beschermende laag.

Meer over onze diensten:

Overspuiten meubels | Meubels spuiten | Meubels lakken | Keuken spuiten | Interieur spuiten

Vraag een offerte aan


Hoogwaardige kwaliteitslak
Voor zakelijk én particulier
Vanaf 1979
Vrijblijvende offerte aanvraag